Dama, Imbracaminte

Costumul de baie ideal pentru forma corpului tau

La femei, alegerea costumelor de baie este mult mai dificila decat la barbati. Pentru ca la plaja se expune o mare parte a corpului, trebuie sa iti pui formele corpului in evidenta, sa iti imbunatatesti formele corpului sau sa le ascunzi. Nu oricine are un corp ca Jennifer Lopez. De acum, nu trebuie sa alegi costumul de baie doar din punct de vedere al esteticului, ci trebuie sa te concentrezi si pe avantajele pe care ti le poate oferi.

Femeile care au forma corpului de para este de preferat sa aleaga un sutien colorat sau sa aiba culori deschise. Acesta poate sa aiba volanase, franjuri sau orice alte aplicatii. Sutienul poate sa fie de tip bustiera sau sa aiba cupele cu intaritura. Slipul trebuie sa fie inchis la culoare, dar simplu si sa aiba dimensiuni medii, de aceea este de preferat ca el sa fie de tip brazilian. Se poate opta si pentru un costum de baie intreg, dar partea de sus sa fie mai colorata, in timp ce partea din jos ramane simpla.

Daca forma corpului este mar, ar fi recomandat ca sutienul sa fie simplu, dar in culori inchise si sa aiba bretele ce se leaga dupa gat. Slipul ar putea sa aiba linii orizontale, sa fie colorat, sa aiba fundite, volanase sau snururi. In plus, se poate opta si pentru un costum de baie intreg, dar sa aiba o singura culoare. Daca vrei sa ascunzi putin si zona coapselor, atunci poti sa optezi pentru costumul de baie cu fusta.

Pentru corpul in forma de dreptunghi trebuie sa alegi costumul de baie care va crea o iluzie de talie ingusta. Slipul poate sa aiba bretele pe solduri sau se poate sa fie dintr-o singura piesa, dar sa aiba abdomenul expus.

Pentru femeile care au corpul in forma de clepsidra, ele trebuie sa caute un costum care sa le evidentieze talia ingusta. Astfel ca, ele pot alege costume din 2 piese si sa aiba decoratiuni la solduri si la bust. Cupele sutienului este indicat sa fie intarite.

Pentru un bust mare, alege un sutien inchis la culoare, de preferat sa fie in stilul celor balconette. In schimb, pentru un bust mic, alege sutiene cu volanase si sa aiba culoare stridenta.

Daca posteriorul tau este proeminent, alege slip cu talie inalta si sa fie simplu, fara volanase si franjuri. Pentru un posterior plat poti sa alegi slip brazilian cu snur.

Pentru un abdomen care nu este atat de tonifiat, poti sa alegi un costum de baie intreg care sa aiba decupaj pe marginea siluetei sau un slip cu talie inalta.

Pentru persoanele scunde sunt recomandate costumele de baie dintr-o piesa care sa aiba decupajul picioarelor adanc. Astfel, picioarele vor parea mai lungi.

Asadar, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la imperfectiunile pe care nu vrei sa le arati la plaja. Alege-ti costumul de baie potrivit pentru corpul tau si etaleaza-l la paja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *