Dama, Imbracaminte

Cum să îți alegi rochia perfectă

Pentru fiecare dintre noi femeile, a face cumpărături este o modalitate excelentă de a ne relaxa, însă în același timp a face cumpărături poate deveni stresant, dificil și confuz. Există atât de multe stiluri, tipuri de croieli, dimensiuni, culori și mărci diferite încât va puteți simți copleșite.

Pentru a evita bătăile de cap și pentru a nu transforma cumpărăturile într-o povară, eu am câțiva pași de care țin cont atunci când îmi aleg îmbrăcăminte online:

 • Creează-ți un buget
 • Fie ca este vorba de rochii formale, rochii lungi, rochii de ocazie sau pur si simplu rochii casual, prețurile acestora pot varia destul de mult. Înainte de a porni în căutarea rochiei perfecte, gândește-te la cât ai fi cu adevărat dispusă să cheltuiești pentru a preveni regretele privind bugetul, precum și pentru a restrânge aria magazinelor, cât și a mărcilor ce se încadrează în bugetul tău.

  Alege-ți o culoarea pentru rochia ta

  Fiecare dintre noi avem culorile noastre preferate sau culoarea care ne avantajează cel mai mult. Putem reduce semnificativ timpul petrecut în fața laptopului pentru a alege rochia ideală înainte de a porni in procesul de căutare trebuie să avem în minte culoarea pe care o căutăm.

  Ține cont de evenimentul la care vei participa

  Știm cu siguranță că nu toate evenimentele sunt la fel. Înainte de a începe căutarea rochiei perfecte trebuie să ținem cont dacă acesta urmează a fi purtată la o nuntă, un botez, o cină în familie, pentru a ieși la o cafea sau daca este adecvată pentru birou, astfel încât să putem lua in calcul lungimea, decolteul, tipul de material, croiala pe care rochia ta o va avea.

  Alege-ți stilul pe care îl vei adopta

  Stilul pe care rochia ta îl are este la fel de important ca și culoarea. Este necesar ca să ne gândim ce stil va avea rochia ce urmează a fi achiziționată,, dacă acesta va fi multa sau lejeră, lucioasa sau nu, căci nu putem apărea la o întâlnire de afaceri într-o rochie scurtă și plină de paiete.

  Nu rata si articolul despre stilul business casual.

  Alege rochia în funcție de corpul tău

  Toate suntem unice în felul nostru și pe fiecare dintre noi ne avantajează un anumit tip de croială sau o anumită lungime. Dacă o rochie îi vine perfect prietenei tale, asta nu înseamnă că aceeași rochie va veni perfect și pe noi. Trebuie sa ținem cont că fiecare avem particularități ale corpului nostru pe care trebuie să le punem în valoare prin alegerea rochiei care să ne avantajeze atuurile și să ne ascundă imperfecțiunile,

  Completează-ți outfit-ul

  Deși putem zice că avem ținuta pentru evenimentul nostru, acesta nu va fi completă fără câteva accesorii complementare cum ar fi pantofii, bijuteriile, geanta și chiar machiajul și coafura pe care urmează sa le avem.

  Alegerea ținutei pentru un eveniment special trebuie sa fie o activitate distractivă, nu una stresantă.  Folosește aceste sfaturi pentru a îți alege ținuta ideală, pentru a te simți ca o prințesă și pentru a evita bătăile de cap.

  Vezi mai multe produse aici:

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *